Όροι και προϋποθέσεις για την ιστοσελίδα imagine-art.gr, ηλεκτρονικό κατάστημα που αφορά την πώληση διακοσμητικών αυτοκόλλητων, αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, πίνακες σε καμβά, και διάφορα είδη ψηφιακής εκτύπωσης. O πελάτης καλείται να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις και εφόσον συμφωνεί και τους αποδέχεται μπορεί να προχωρήσει στην παραγγελία του.

1) Βασική προϋπόθεση ο χρήστης/πελάτης να έχει διαβάσει τις οδηγίες τοποθέτησης – εφαρμογής πρίν τοποθετήσει το προϊόν που αγόρασε, και να γίνει η τοποθέτηση σύμφωνα με τις οδηγίες που του δώθηκαν.

2) Ο τοίχος να είναι κατάλληλος για την αντίστοιχη εφαρμογή, στέγνωμα χρώματος, λεία επιφάνεια, καθαρή επιφάνεια, θερμοκρασία χώρου.

3) Φροντίστε να έχετε επιλέξει τη θέση της τοποθέτησης και να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, αν γίνει η τοποθέτηση και αλλάξετε γνώμη τα αυτοκόλλητα δεν θα είναι κατάλληλα για επανατοποθέτηση.

4) Σε περιπτώσεις που απαιτείται από το σχέδιο το υλικό μπορεί να είναι αυτοκόλλητο χρωματιστό και όχι ψηφιακής εκτύπωσης.

5) Οι παραγγελίες για τα προϊόντα του imagine-art.gr γίνονται με βάση την επιλογή σχεδίου, διάστασης, υλικού και χρώμα της αρεσκείας σας, αυτό σημαίνει οτι το προϊόν που παραγγείλατε δεν μπορει να επιστραφεί για την αλλαγή του από άλλο σχέδιο ή υλικό ή μέγεθος.

6) Οι τιμές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για κάθε προϊόν μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή και ισχύει πάντα η τιμή που αναγράφεται στη σελίδα imagine-art.gr και όχι προηγούμενη τιμή που τυχόν είχε δει ο χρήστης/πελάτης σε παλιότερη περιηγησή του στη σελίδα μας.

7) Οι τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24% (φόρος προστιθέμενης αξίας). Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς το οποίο υπολογίζεται ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας, τον όγκο και το βάρος, ο πελάτης ενημερώνεται πάντα για το κόστος μεταφοράς κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Τα έξοδα μεταφοράς καταβάλονται από τον πελάτη κατά την παράδοση των προϊόντων, στην περίπτωση εξόφλησης με αντικαταβολή κταβάλεται το κόστος του προϊόντος, το κόστος της αντικαταβολής και τα έξοδα μεταφοράς κατά την παράδοση.

8) Τα χρώματα του κάθε προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από αυτά που είχατε δεί την ώρα της παραγγελίας λόγω του οτι η κάθε οθόνη έχει τις δικές της ρυθμίσεις που τις περισσότερες φορές απέχουν από επαγγελματικές βαθμονομημένες οθόνες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την παραγωγή – εκτύπωση.

9) Το imagine-art.gr έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παραγγελία στις περιπτώσεις που ο χρήστης/πελάτης δεν έχει δώσει τα πραγματικά του στοιχεία ή αρνείται να τα επαληθεύσει, επίσης όταν ζητηθεί κάποιο αρχείο (εκτός των αρχείων που είναι δημοσιευμένα στη σελίδα μας) το οποίο υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τρίτου ή παραβιάζει κανόνες και νομοθεσία.

10) Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει την παραγγελία του κατά την παράδοση για τυχόν φθορά της συσκευασίας ή του προϊόντος. Εφόσον η παραγγελία παραδοθεί στη συσκευασία της χωρίς φθορές, το imagine-art.gr δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν φθορά μετά την ασφαλή παράδοση της παραγγελίας.

11) Η imagine-art.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση της παράδοσης της παραγγελίας, πέραν των ημερών που αναγράφονται για το κάθε προϊόν, η οποία καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές ή σε συνθήκες όπου ήταν αδύνατη η παράδοση από τον μεταφορέα (σφοδρή κακοκαιρία, πλυμμύρα, αργίες, κ.α.) σε περίπτωση που η imagine-art.gr χρειαστεί να καθυστερήσει την παράδοση των προϊόντων, είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον πελάτη για την όποια καθυστέρηση.

12) Εφόσον ο χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του imagine-art.gr αποδέχεται και συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις και πρέπει να παρέχει αληθείς, ακριβείς και έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που θα ζητηθούν από το imagine-art.gr για την εξέλιξη και την παράδοση της παραγγελίας του.

13) Ο χρήστης εφόσον εγγραφεί και γίνει μέλος της ιστοσελίδας imagine-art.gr είναι ο ίδιος και μόνο υπεύθυνος για το όνομα χρήστη και για τον κωδικό προσβασής του στην εν λόγω σελίδα, για οποιαδήποτε μή εξουσιοδοτημένη από τον ίδιο το χρήστη πρόσβαση στη σελίδα με τους δικούς του κωδικούς, η imagine-art.gr πρέπει να ενημερωθεί άμμεσα από τον χρήστη. Τέλος καμία τροποποίηση ή αλλαγή των όρων αυτών δεν θα είναι έγκυρη εάν δεν έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα imagine-art.gr